Selamat menyambut Hari Merdeka ke-56!

BHL Computers turut berbesar hati dan berbangga dengan kejayaan negara mempertahankan kemerdekaan dan kedaulatan negara selama 56 tahun dan kami berharap ianya akan terus berkekalan. Bersempena hari kemerdekaan ini BHL Computers turut mengambil peluang untuk mengadakan promosi jualan dengan potongan harga yang lebih menarik.

 


Disamping itu, bagi memeriahkan lagi suasana kemerdekaan dan promosi kali ini, untuk julung kalinya, BHL Computers mengadakan satu acara cabutan bertuah khas untuk pelanggan yang berbelanja di kedai kami. Beberapa hadiah menarik menanti pelanggan bertuah seperti yang tertera dibawah.

contest

Cabutan bertuah ini terbuka kepada semua pelanggan BHL Computers dan anda hanya perlu memenuhi beberapa syarat kecil sahaja.

 

Syarat-syaratnya ialah:

1. Pelanggan perlu berbelanja barangan aksesori komputer (tidak termasuk pembelian laptop/smartphone/pendrive/external hard disk/) RM200 didalam 1 resit belian.

2. Pelanggan perlu mendapatkan borang penyertaan yang terdapat didalam risalah promosi Hari Malaysia yang diedarkan ataupun boleh didapati di kedai kami. Pelanggan juga boleh memuatturun risalah promosi tersebut dari pautan yang terdapat diakhir rencana ini.

3. Penyertaan cabutan bertuah akan bermula pada 31 OGOS 2013 dan tarikh tutup penyertaan pada 16 SEPTEMBER 2013.

4. Pelanggan yang berjaya memenangi cabutan bertuah BHL Computers akan dihubungi melalui telefon. Nama pelanggan akan turut dipaparkan di televisyen yang terdapat di premis kami dan juga dilaman web ini.

 

Jadi, segeralah berkunjung ke kedai BHL Computers dan nikmatilah promosi jualan barangan komputer disini selain berpeluang untuk mendapat tawaran dan hadiah-hadiah menarik dari kami.

 

Risalah promosi Hari Malaysia boleh dilihat disini: Promosi Hari Merdeka
Risalah promosi Hari Malaysia boleh dimuatturun disini: Promosi Hari Merdeka

 

SELAMAT HARI MERDEKA!!! MALAYSIAKU BERDAULAT: TANAH TUMPAHNYA DARAHKU!!!